.

Categorieën

Actieve filters

€ 18,75

Bartinney Chardonnay 2014

Deze Stellenbosch Chardonnay vertoont in de neus een boeket van abrikozenbloesem, citroen en suggesties van vanille en eikenhout.
De smaak toont prominente ananas en rijpe peer toetsen, doorweven met een krijtachtige aciditeit.
Deze wijn is romig en nootachtig met een zacht verfijnd palet en eindigt met grote intensiteit.

€ 19,50

Bartinney Cabernet Sauvignon 2010

 

Deze Cabernet Sauvignon is een levendige en volle wijn.
De neus toont aroma's van pruim en cassis met een vleugje munt.
Klassieke eiken kenmerken zoals chocolade, ceder en geroosterde koffiebonen complementeren de zwarte bessen smaken.
De tannines zijn verfijnd maar aanwezig en deze wijn zal op zijn best zijn in 5 jaar. 

€ 5,40

Deze goudkleurige droge witte wijn heeft een bouquet van boter , honing en zacht fruit

€ 5,40

Deze populaire rode wijn heeft een intens bouquet van rood fruit .

€ 11,00

Elma

Umbrië pinot grigio IGT

Bodem: grindachtig, kalkhoudend (grind, kalksteen, pH 6,80). Het is 320 meter op zeeniveau, gelegen in het zuidwesten.
Dichtheid van de plantages: 4.000 planten per hectare. Gemiddelde opbrengst: 72 kwintalen per hectare
Vintage: iets na 7 dagen oogsten, handmatig oogsten, en dan wordt de druif onmiddellijk geperst. De spontane fermentatie begint bij een temperatuur van 18 ° C met de aanwezigheid van inheemse gisten.
Rijping: gedurende 6 maanden op nobele droesem en daarna op fles.

€ 12,00

La Fonte

Umbrië Grechetto IGT

De maceratie van de hele druiven gebeurt op gecontroleerde temperatuur, ongeveer 48 uur. De wijn rijpt minimaal 10 maanden op edelmoer, op staal en vervolgens nog 8 maanden op flessen.
Het aroma van deze wijn heeft een interessante variëteit aan aromatische nuances van amandelen, salie, rozemarijn, jeneverbes (van de habitat in de mediterrane maquis). Een licht tanninegevoel, met duidelijke sapiditeit, ze vertonen een volledig typische zintuiglijkheid.

€ 15,00

Tarragoni

Umbrië Rosso IGT

Druiven: Sangiovese 85%, Canaiolo N. en Cabernet in flexibel% percentage, het hangt af van het vintage.
Traditioneel Guyot-systeem en omgedraaid

Na een maceratie van bijna 28 dagen, ligt het minstens 12 maanden op edele droesem in cement. Hij rijpt dan 2 jaar in Slavonische eikenhouten vaten (van 5 tot 15 hl) en daarna nog 6 maanden op fles.