

Een bijzonder proces in gebruik in de achterland morene van Garda Bresciano stelt u in staat om van de geplande rode druiven The DOC (Groppello, Syrah, Barbera, Marzemino) deze wijn met heldere kersen ondertonen, de intense geur van roos- en amandelbloemen en de verfijnde smaak. Rosé verkregen na koude maceratie gedurende 8 uur, verkregen door de hoed van de most op te heffen.
Het is de typische inheemse wijn die op aangename zomerdagen aan de oevers van het Gardameer wordt gedronken . De rosé kersenkleur met glanzende robijnrode reflecties bevestigen het bereikte hoge integriteitsniveau.
De aroma's inhet boeket zijn van een heel bijzondere zintuiglijke harmonie , schoon helder onmiskenbaar , variërend van de geur van de bloeiende amandelbloesem , banaan , peer , cederhout , en golden appel .
De smaak is van ongekende frisheid , de fijne smaak van verse druiven , op de juiste plaats geteeld is voelbaar in elke hoek van het gehemelte , rond en gezond zijn de primaire verbindingen , zachte smaak , met een neutrale achtergrond met een lichte bitterheid , die doet denken aan amandelen .
Datasheet
Specifieke referenties