.
Actieve filters
de Cava voor uw feest --
Varias | El Celleret - Brut Nature
Druif: 40% Macabeo, 40% Xarel-lo en 20% Parellada
Degustatie: Heldere gele kleur met groene tinten. Zeer aromatisch en divers. De smaak is zacht en lekker, met een frisse en aangename afdronk.
Rijping: Minimum 12 maanden
Serveertemperatuur: tussen 4 - 6 ° C
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque auctor malesuada fermentum. Vivamus id rhoncus mi. Phasellus volutpat bibendum iaculis. Ut sit amet urna venenatis, ullamcorper arcu sed, viverra augue. Sed varius, magna id luctus bibendum, libero lacus aliquam urna, ac volutpat metus magna quis ante.
Cuvée Rosé
60% Pinot Noir
35% Chardonnay
5% Meunier
Getint 12% Red Bouzy
2 jaar veroudering op latten
10 g suiker per liter
Een traditionele fijne Cava voor een aangename prijs, wat wil men nog meer. Het geurpalet bestaat uit citrus vruchten, rijpe meloen, perzik en met een lichte toets van brioche (geur gebakken brood) wat wijst op een goede rijping in de fles. Een prachtige gouden schittering als uitzicht en in de mond is deze Cava fris en elegant met een uitstekende finale.
Serveren:
Serveren tussen de 6-8° Celsius. Deze Cava is een geweldige goeie opener bij een receptie of zomaar om een fles te kraken. Deze Cava is niet bedoeld om te bewaren. Jong drinken is optimaal genieten.
Extra informatie:
Cava is een Spaanse D.O. die zich uitspreidt over meerdere gebieden in Spanje. 90% van de Cava productie, zo-ook deze, is afkomstig uit de streek Penedes, gelegen direct ten westen van Barcelona, dat wordt beschouwd als het kwaliteitsgebied voor cava's.
Castellblanch is een van de oudste cava producenten van de Penedès. Het huis is opgericht in 1908 door de Parera famlie. Het huis heeft een ruim assortiment aan Cava's. Cava is altijd gemaakt van methode traditionel (zoals Champagne) en heeft een minimale fles rijping van 9 maanden. Een echte cava is aan de vierpuntige ster onderop de kurk te herkennen. De druiven die gebruikt moeten worden zijn de inheemse soorten : xarello, macabeo en parellada.
Xarello (60%): zorgt voor structuur en body, Macabeo (30%): vrij neutrale soepele druif, Parellada (10%): frisheid aan de wijn
Alcohol: 11,5%
Dosage: Brut: 9 g/l
9 – 12 maanden gerijpt in de fles
La Bona Vida - Varias - Cava - Brut .Cava Varias
La Bona Vida
Cava Varias La Bona Vida is een helder gele Cava met in de geur en de smaak tonen van mandarijn en zoete appels. Een fluweelzachte Cava met een aangename zoetigheid en fijne bubbel.
L'Excel - Extra Brut - Méthode Traditionnelle - 75cl .
ASOLO – Prosecco Superiore Docg Brut
Productiezone : Asolo - Druivensoort : Glera
Beschrijving : Verkregen uit Glera-druiven geproduceerd in de Asolo heuvels , brut , mousserende wijn met strogele kleur , zeer goede perlage , fijn boeket met de smaak van exotische vruchten , appel , en peren , sappige , intense evenwichtige smaak .
Rosat - Reserva - Varias - Al-Legoria - Brut Nature
Druiven: 100% Garnacha Negra
Terroir: Penedès: ligt ten zuiden van Barcelona. Gematigd mediterraan klimaat. Regio kent drie plateau's. Hoger gelegen gebieden liggen meest landinwaarts en zijn doorgaans iets koeler. Daar worden de betere Cava's geproduceerd
Lagering: meer dan 12 maanden